Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Descopera succesul domeniului videochat cu VixenStudio

A face videochat nu este un lucru atat de usor pe cat s-ar crede. Cu toate acestea, multi oameni cred ca aceasta meserie este una foarte simpla si bani castigati cad ca din cer. Total eronat! In videochat si in general online, mai intai de toate competitia este foarte acerba. In alta ordine de idei, videochatul este de fapt o alta lume, o lume artificiala, plina de surprize, fantezii, colturi misterioase si taine ascunse. Este o lume in care poti uita de tine si de probelemele pe care le ai si poti sa te afunzi complet intr-un loc misterios, captivant, senzual si mai ales romantic.

Videochatul este un domeniu foarte complex, cu multe surprize si cu multe fete necunoscute. Este un taram magic, un loc de poveste iar inauntrul lui poti sa faci parte si tu din piesa de teatru care se joaca. Doar modelele de videochat, trainerele si cei care activeaza profesional in acest domeniu stiu de fapt cum stau treburile in videochat si doar ele pot sa isi dea cu parerea. Videochatul este o meserie grea in care trebuie sa depui pasiune in fiecare zi daca vrei sa ramai in topul preferintelor fanilor.

Videochatul a evoluat destul de tare in ultimul timp. Nu mai exista termenul de videochat la perdea, la garsoniera sau la apartament. Acum totul se face in studiouri profesionale cu echipe mari la productie, cu echipamente de ultima generatie foto / video si cu o aparatura ultra performanta. Atat in tara cat si in strainatate, videochatul a avansat foarte tare, poate mai repede decat ar fi trebuit si astfel s-a creat o adevarata industrie in acest domeniu. Mai ales in orasele mari, aceste schimbari se vad cu ochiul liber.

Aici sunt multe studiouri de videochat performante si multe modele de top. In plus, la aceste studiouri de videochat conditiile de munca sunt si ele foarte bune, competivitatea fiind atat de mare si din acest motiv. Videochatul nu este o meserie usoara nici pentru studiouri.

Pretentiile modelelor si ale admiratorilor acestora au crescut foarte tare in ultimii ani si din acest motiv nu mai poti sa le oferi acestora doar o camera mica unde sa isi desfasoare activitatea. Asadar si studiourile trebuie sa investeasca foarte multi bani in tehnologii de ultima ora, in echipamente ultra – dotate si in decoruri iar banii astia de multe ori sunt foarte multi si studiourile nu si-i pot scoate intotdeauna.

VixenStudio este unul dintre acele studiouri de videochat Iasi despre care vorbeam mai sus, profesionale. Aici toata aparatura este de ultima generatie, angajatii sunt de top, camerele de chat sunt spatioase si decorate conform pretentiilor modelelor si a rolului pe care ele il joaca dar si a cerintelor admiratorilor acestora si pe zi ce trece incercam sa ne dotam tot mai mult cu lucruri de calitate care ne ajuta atat pe noi cat si pe modelele noastre sa ne facem munca mai usoara.

La VixenStudio se investeste constant in renovari, reamenajari si echipamente. Dar toate eforturile noastre de-a lungul timpului ne-au fost rasplatite prin castigarea mai multor premii si trofee importante in domeniul in care activam profesional. La noi modelele sunt multumite de munca noastra dar si de conditiile de lucru care li se ofera aici. La VixenStudio se si munceste se si distreaza! Niciodata nu am cerut mai mult decat fetele noastre pot sa ne ofere si viceversa. Tocmai de aceea am fost mereu multumiti de unii de altii si nu am avut cerinte prea mari.

Suntem convinsi ca vrei si tu sa faci parte din echipa noastra, asa ca ce mai astepti?! Nu lasa sa treaca anul fara sa vii la VixenStudio la un interviu de angajare!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
👋 Ai intrebari?
👋 Buna!
Ai intrebari?